Vælg en side

 

 

 

 

 

 

EyeFormula – et helt nyt kosttilskud til øjnene.

… Fordi du skal se godt ud.

Med alderen bliver vores øjne dårligere. Langt størstedelen af Verdens befolkning vil med tiden udvikle nærsynethed, fordi øjet langtsom bliver slappere.

Men du kan heldigvis gøre meget for dine øjnes sundhed. 

Det ved de hos NuSkin, og derfor har de nu lanceret EyeFormula som det nyeste produkt i serien af skræddersyede løsninger fra Pharmanex. 

Hvad indeholder EyeFormula?

Hovedingrediensen i EyeFormula er zink. 

Zink er ikke bare nødvendigt for sunde øjne, men også for sund hud og sunde negle, ligesom zink bidrager til et godt immunforsvar og heling af skader i væv. 

Livet er hårdt ved øjnene

Hver dag slider på vores øjne. Særligt når vi sidder ved en skærm. Vores øjne skal hele tiden fokusere tæt på og så langt væk, når vi kigger væk fra skærmen. Vi udsættes for luftforurening, UV-stråling, støv og snavs. 

Ligesom vi skal holde vores krop sund, for at medvirke til at sikre, at vi har det godt langt ud i fremtiden, skal vi også arbejde målrettet på at holde vores øjne sunde. Og her er EyeFormula et rigtigt godt kosttilskud til øjnene. 

Du vil elske EyeFormula fordi: 

  • Du får masser af zink, der bidrager til at holde dine øjne sunde. Bonus’en er, at zink også gør noget godt for dit immunforsvar helt generelt. 
  • EyeFormula indeholder selen, kobber og C- og E-vitamin, der er med til at bekæmpe den nedbrydelse af cellerne som det omgivende miljø forårsager. 
  • Produktet indeholder ligeledes masser af  carotenoiderne lutein og Zeaxantin, der er essentielle for øjets sundhed. 

EyeFormula beskytter også øjnene mod blåt lys

Der tales i disse år rigtigt meget om hvordan blåt lys fra skærme påvirker vores øjne og vores hud, og særligt hvad vi kan gøre, for at beskytte os imod det. 

Det kan være svært at undgå skærmene, særligt når man arbejder ved en computerskærm.

NuSkin’s sidste store produktlancering tidligere i år indeholdt bl.a. to ansigtscremer, der beskytter huden mod det blå lys. Det kan du læse om her. 

EyeFormula indeholder bl.a. carotenoiden zeaxanthin, der beskytter øjnene og hjælper med at bekæmpe den påvirkning, det blå lys har på øjnene. 

Du kan læse mere om det blå lys i disse to foldere:

Blåt Lys – Flyer fra NuSkin

Hvad er Blåt Lys – Flyer fra NuSkin

Vil du prøve EyeFormula kosttilskud til øjnene?

Tag fat i mig i dag, så vi kan få EyeFormula bestilt hjem til dig. Du er altid velkommen til også at kontakte mig for andre af NuSkin’s produkter, som du kan prøve, hvis du besøger mig på hjemmeadressen. Du skal dog altid kontakte mig først, så vi er sikre på, at jeg har de ønskede produkter hjemme i butikken.