Vælg en side

 

 

 

 

 

 

Tre helt nye bioadaptive produkter i ét tilbud

Complexion Protection Daily mineral sunscreen

Klar glød og beskyttelse, hele året rundt.

Denne lette, bredspektrede SPF 50-mineralske solcreme hjælper med at beskytte huden mod og øge modstandsdygtigheden over for hverdagens stressfaktorer som forurening og oxidativt stress. Carnosin, vores ingredienser med antioxidanter mod blåt og infrarødt lys, giver yderligere beskyttelse. Den hjælper med at lindre effekterne af overdreven eksponering for blåt og infrarødt lys på din hud. Alt sammen i en formel med en let tonet dækning, der fremmer din huds naturlige udstråling. Din løsning for en sund udseende hud.

Pillow Glow Sleeping Mask

Vågn op til hud, der er 150 %* mere fugtet.

Denne gelcreme-ansigtsmaske er udformet til at slukke din huds tørst øjeblikkeligt med +207 %* mere og langvarig fugt natten over, og understøtter din huds naturlige fugtbarriere. Formlen, der påføres før du går i seng, indeholder elasticitets-forstærkende bioadaptive planteekstrakter. Så din hud er ikke kun beskyttet mod de negative virkninger af miljøbelastninger – den udviser også evnen til at regenerere. Pillow Glow er din natlige hemmelighed for en hud, der ser strålende, forfrisket, sundere og mere hydreret ud, når du vågner.

Eye Love Bright Eyes Illuminating Eye Cream

Bright Eyes, drevet af bioadaptive planteekstrakter.

Denne lette, cremede øjencreme giver en øjeblikkelig bølge af kølende komfort. Over tid hjælper den med at reducere udseendet af mat, ujævn, stresset og træt hud forårsaget af daglige stressfaktorer, herunder eksponering for blåt lys. Formlen arbejder for at udglatte forekomsten af ​​fine linjer og rynker omkring øjnene. Den silkebløde tekstur gør, at den sidder perfekt under makeup og hjælper den endda med at blive siddende.