Vælg en side

Månedens tilbud

Det er virkelig blev sommer og ferietid. 

Tilbuddet denne måned giver dig optimal solbeskyttelse og optimal pleje af din hud, så den ikke tørrer ud af sol og salte bølger. 

Tilbud1: SunRight

Dette tilbud er perfekt til dig, der gerne vil nyde solen udenfor, og samtidig passe rigtigt godt på din hud.

SunRight50 solcreme har en solid solbeskyttelsesfaktor 50 og indeholder den kraftfulde antioxidant astaxanthin, der beskytter huden mod de synlige effekter, som er forbundet med ophold i solen. 

Sunright lipbalm kommer du til at elske. Den beskytter dine læber mod solen, og giver dig samtidigt et naturligt, blødt sommerlook. Læberne holdes fugtige og bløde, og du kan både mærke og se forskellen. 

 

Tilbud2: Epoch Baobab Body Butter

Solen, sommeren, den friske luft og de salte bølger… De er opskriften på sommer.. Og opskriften på tør hud. Men dét løser Epoch Baobab Body Butter på smukkeste vis. 

Denne bodybutter giver en blød og silkeagtig hud, takket være bl.a. baobab frugtpulp ekstrakt, sheasmør og kokosolie. 

Det nøjsomme men kraftfulde Baobabtræ har eksisteret i mange århundreder. Det er blevet brugt til mange formål, og derudover har det en vigtig plads i afrikanske myter, legender og måder at leve på. Baobab frugtpulpekstrakt er specielt højt værdsat for sin evne til at hjælpe med at øge hudens fugtighedsniveau.