Vælg en side

 

 

 

 

 

 

Tilbud på bioadaptive foundation

Vores bioadaptive hudpleje er voldsomt populær

… Og det er der en god grund til!

Tænk at man kan lære af naturen. Ved at betragte nogle af de mest sejlivede planter, naturen kan byde på, har Nu Skin skabt en hudplejeserie, der giver din hud præcis det, den har brug for. 

Du kan læse mere om vores bioadaptive skincare her. 

Nu kommer der endnu et produkt i serien!

Bioadaptiv foundation

Denne foundation er en gamechanger! Det er ikke blot en foundation, der forbedrer din teint, det er også en hudbalm der fugter og beskytter mod UVA- og UVB-stråler og det blå skærmlys, som ælder din hud. Faktisk afgiver denne foundation fugt til din hud i hele 12 timer 

Udover den fugtgivende pleje, medvirker denne lækre foundation til at genskabe lipidbarrieren i huden. Det kan lyde lidt teknisk, men det er det ikke. Lipiderne går din hud mere modstandsdygtig mod både udefra- og indefrakommende angreb på huden. Med alderen falder lipidproduktionen naturligt, og det er bl.a. det, der får vores hud til at se ældre ud. 

Lipiderne kommer fra en førsteklasses theobroma-kakaofrøekstrakt, der udover lipiderne også er rig på peptider, saccharider og polyfenoler. 

Dette ekstrakt beskytter din hud og forbedrer hudens evne til at reagere på oxidativ stress, forårsaget af miljøet. 

Se tilbuddet her

Sådan bruger du produktet

Påfør et eller to “PUMP” Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation efter din daglige hudplejerutine. Brug fingrene, en børste eller en svamp til at massere den godt ind i huden. Tilfør mere, hvis du føler behov for det. 

Supplerende produkter

Hvis du ønsker en grundig afrensning af dit ansigt, som samtidig giver dig en genopfrisket og ungdommeligt udseende hud, anbefaler jeg dig at bruge AgeLOC LumiSpa

Du kan forstærke din foundations bioadaptive virkning ved at anvende vores Bioadaptive skincare system

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Har du spørgsmål eller ønsker du at købe Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation, så tag kontakt til mig. Du er også velkommen til at kigge hjem til mig i mit showroom, hvor du kan opleve en lang række af de fantastiske produkter fra Nu Skin og Pharmanex.