Vælg en side

 

 

 

 

 

 

Beauty Focus: Collagen+

NuSkin har igen lanceret et nyt produkt, som har taget brugerne med storm.

Denne gang er det kosttilskuddet Collagen+ , der hjælper dig med at pleje din hud indefra.

Se Collagen+ i shoppen

Resultaterne er ikke blot synlige. De er også mærkbare. Og for at forstå, hvorfor produktet er blevet en succes, så tidligt efter den første lancering, vil vi her fortælle lidt om, hvad collagen er, hvorfor det er en god ide at tage som tilskud og ikke mindst hvordan Collagen+ adskiller sig fra andre collagen-præparater.

Hvad er collagen?

Collagen er et protein, som findes helt naturligt i kroppen, og som bidrager til sunde knogler og den brusk du finder i dine led. Og så er det collagen der giver din hud spændstighed.

Menneskekroppens biologiske udvikling vender når du er midt i tyverne, og herfra begynder din krop at ældes. Der er heldigvis mange ting du kan gøre, for at holde din krop frisk og sund i mange år endnu, bl.a. gennem sund kost og motion.

Hvorfor er det en god ide at tilføre collagen?

Når din hud begynder at ældes, er det bl.a. fordi kroppens naturlige produktion af collagen falder, og dermed forsvinder den spændstighed, som huden har haft i ungdommen, lige så langsomt.

Heldigvis kan du selv tilføre din krop collagen. Der findes nogle få cremer og serumer, der indeholder collagen.

Udfordringen er dog, at collagenets molekyler er for store til at kunne trænge igennem hudens naturlige barriere.
Så hvis du gerne vil tilføre din hud og din krop collagen, så skal du vælge at tilføre det indefra.

Hvorfor vælge Collagen +

Der findes en del produkter med collagen i pulverform, som skal opløses i vand og drikkes.

Collagen+ adskiller sig ved at være ”designet” til den optimale effekt. Produktet indeholder nemlig ikke kun collagen, men også nøje udvalgte peptider, der får din hud til at producere mere af både din egen collagen og elastin, som er et stof, der hjælper huden til at genvinde sin elasticitet.

Læs mere om Collagen+ her

Derudover indeholder Collagen+ også hvedeolieekstrakt, der har et meget højt indhold af ceramider, som lidt groft sagt, er den ”lim”, der holder huden sammen og gør den glat og ensartet.

Sidst men ikke mindst indeholder Collagen+ lutein, som er er en carotenoid, der ikke blot giver huden en sund kulør, men som også har en særdeles positiv effekt på dit syn.

Jamen virker det?

Det er et vigtigt spørgsmål, hvis du overvejer at bruge dine penge på at købe Collagen+

Heldigvis har NuSkin – som de normalt gør, når nye produkter skal testes – hyret en uvildig tredjepart ind til at teste en gruppe personer for virkningerne af produktet.

60 raske personer mellem 40 og 60 år deltog i forsøget, hvor de over en periode på fire måneder hver dag indtog den anbefalede dosis Collagen+.

Gruppen blev delt op i to, hvor den ene gruppe indtog Collagen+ og den anden gruppe indtog et placebo.

Køb Collagen+ her i shoppen

Tallene for forsøget kan ses herunder.

Mere interessant blev tallene, da man tog endnu en gruppe, som udover at tage Collagen+ også brugte ageLOC LumiSpa til at massere huden. For denne gruppe så resultaterne således ud.

 

Dagligt indtag af Collagen+ har på forsøgespersonerne haft følgende virkning:
• Mere elasticitet i huden
• Mere glansfuld hud
• Bevarelse af hudens normale struktur
• Reduktion af rynker omkring øjnene.

Derudover er det vigtigt også at nævne, at Collagen+ er scanner-certificeret. Det betyder at effekten kan måles gennem et øget carotenoid-indhold i huden.  

Se Collagen+ i shoppen